У Херсонській міськраді шукали

У Херсонській міськраді шукали "бомбу"

Укрінформ
У Херсоні у п'ятницю поліція шукала боєприпаси у будинку міської ради, де проходила сесія міськради.

Про це повідомив у Facebook відділ комунікації ГУ Національної поліції в Херсонській області. 

"Сьогодні близько 11.38 до управління СБУ в м. Києві надійшло повідомлення про те, що один з чоловіків проніс до приміщення Херсонської міської ради боєприпаси. На місце події виїхали слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції, працівники вибухотехнічного відділу ГУ НП та спеціалісти екстрених служб. Для перевірки інформації поліцейські обстежили будівлю. Ніяких вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили, повідомлення виявилося хибним", - поінформував відділ комунікації ГУ Національної поліції в області.

За інформацією з інших джерел, боєприпаси, і зокрема гранати, поліція шукала в мерії в одного з депутатів міськради, який, нібито, прийшов з ними на сьогоднішню сесію.

Читайте також: ЗМІ: Вибухівку в авто розвідника могли закласти на СТО

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у п'ятницю зірвали сесію міськради, яка мала розподілити на потреби міста 65 млн гривень профіціту міського бюджету, отриманого за перше півріччя 2017 року. Після більше двох годин виступів депутати міськради не підтримали необхідною кількістю голосів порядок денний сесії, в результаті чого її було закрито.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-