АТО: 15 ворожих обстрілів, один боєць поранений

АТО: 15 ворожих обстрілів, один боєць поранений

Укрінформ
Від початку доби підрозділи російсько-окупаційних військ 15 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в результаті чого поранення отримав один військовослужбовець.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"З початку доби окупанти 15 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України вздовж усієї лінії бойового зіткнення. Зокрема, одного разу окупанти били з мінометів. По шість разів противник порушував перемир'я на Донецькому та Приморському напрямках, й три рази загарбники застосовували зброю на Луганщині", - йдеться у повідомленні.

На Приморському напрямку бойовики впродовж дня з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти українських захисників в районі Павлополя, Гнутового та Лебединського. А поблизу Широкиного терористи, окрім піхотного озброєння, застосовували 82-мм міномети.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування з північного передмістя тимчасово окупованого Донецька обстрілювали позиції сил АТО неподалік Авдіївки, Опитного, Пісків та Невельського. Тут вони також застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, подекуди озброєння БМП.

Читайте також: АТО: Найгарячіше - на Донецькому напрямку

На Луганському напрямку бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів відкривали вогонь по підрозділах українського війська, які тримають оборону поблизу Старого Айдара, та двічі - в районі селища Жовте.

"Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗС України сьогодні отримав поранення", - наголосили в прес-центрі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-