На КПВВ

На КПВВ "Майорськ" поновили українське радіомовлення

Укрінформ
На КПВВ "Майорськ", де недавно було зафіксовано відсутність сигналу, вже поновлено українське радіомовлення.

Про це повідомив член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський на своїй сторінці у Facebook

"На початку червня Комітет ВР з питань свободи слова та інформаційної політики на чолі з Вікторією Сюмар провів інспекцію українського телерадіомовлення в ряді населених пунктів на "лінії розмежування". На КПВВ "Майорськ", де минулого року Українською асоціацією мовлення громад було встановлено обладнання та організовано радіомовлення на частоті 96,5 МГц, була зафіксована відсутність сигналу з технічних причин. На виконання рішення Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики проблема була усунена. На частоті 96,5 МГц наразі відбувається мовлення радіостанції "Радіо1.UA", яка транслює контент 100% українською мовою", - написав Сергій Костинський.

Він додав також, що для прикордонників створено можливість здійснювати оголошення в ефірі радіостанції та транслювати додатковий контент.

Читайте також: РНБО у понеділок розгляне законопроект про деокупацію Донбасу - джерело

Розвиток мовлення в зоні проведення АТО здійснюється в рамках діяльності Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерство інформаційної політики України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-