У Харкові топ-чиновника поліції відсторонили за ДТП на службовому авто

У Харкові топ-чиновника поліції відсторонили за ДТП на службовому авто

Укрінформ
Заступник начальника слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області, який напередодні ввечері потрапив у ДТП на службовому автомобілі Volkswagen, відсторонений від роботи.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій ГУНП у Харківській області підполковник Оксана Калмикова.

"За дорученням керівництва главку за фактом ДТП призначено службове розслідування. На час його проведення поліцейського відсторонено від виконання службових обов'язків. Хід службового розслідування перебуває на контролі керівництва обласного главку поліції. Його результати будуть оприлюднені", - зазначила Калмикова.

За її словами, акт судово-медичної експертизи підтверджує, що полковник поліції за кермом був тверезим.

Читайте також: На Львівщині зіткнулись бензовоз і мікроавтобус, є жертви

Як повідомляв Укрінформ, 4 липня близько 22:40 на проспекті Петра Григоренка сталася ДТП за участю службового автомобіля поліції. Водія - одного з керівників поліцейського главку в Харківській області, полковника поліції - було доставлено до лікарні, де йому надано первинну допомогу. Полковник відмовився від госпіталізації і з ранку вийшов на роботу. В результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто з громадян не постраждав. За фактом ДТП призначені експертизи.

Водночас у мережі з'явилися повідомлення активістів організації Police Control Ukraine, що поліцейський в'їхав у стовп. Службовий автомобіль сильно пошкоджений. Активісти припускають, що поліцейський був нетверезий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-