На Вінниччині стався масштабний розлив пального

На Вінниччині стався масштабний розлив пального

Фото
Укрінформ
На Вінниччині у вівторок стався масштабний розлив пального та території АЗС у м. Тульчин – рятувальникам довелося змивати 5 тис. кубометрів бензину.

Про це сьогодні повідомило ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

«4 липня о 17.35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Тульчин на території АЗС «Тульчиннафта» стався розлив палива та існує загроза виникнення пожежі. Встановлено, що при підготовці до зливу у підземні ємності АЗС, під час маневрування бензовоза було пошкоджено зливний кран, внаслідок чого стався вилив бензину марки А-92 у кількості 5000 кубічних метрів», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ДТП і стрілянина у Києві: екс-депутату райради дали 6 років

Зазначається, що бійці ДСНС виконали роботи зі змивання нафтопродуктів з території автозаправної станції. Крім того, власник АЗС одразу забезпечив підвіз піску для посипання місць розливу бензину, що розтікся вздовж автодороги, а також  було залучено асенізатор для збору залишків нафтопродукту у приямках автошляху.

До проведення робіт з ліквідації розливу паливно-мастильних матеріалів залучалося близько 45 рятувальників та місцевих мешканців.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-