Завтра в Краматорську та Слов’янську пройдуть урочисті заходи з нагоди визволення міст від терористів

Завтра в Краматорську та Слов’янську пройдуть урочисті заходи з нагоди визволення міст від терористів

Укрінформ
У середу, 5 липня, в Краматорську та Слов’янську пройдуть урочисті заходи з нагоди визволення міст від терористів – незаконних збройних формувань.

Про це у вівторок повідомили в Краматорскій міській раді.

«В цьому році ми будемо святкувати третю річницю визволення Слов’янська та Краматорська від незаконних збройних формувань. Запрошуємо взяти участь у святкових заходах 5 липня 2017 року», - йдеться у повідомленні.

В плані заходів - мітинг на трасі Краматорськ-Слов’янськ біля пам’ятного знаку Визволителям Слав’янська та Краматорська. Крім того, пройде Патріотична хода, перша колона якої формується біля пам'ятника «Літак» у Краматорську та рухається по маршруту: по вулицях Ярослава Мудрого, Двірцевій на площу Миру, а друга колона формується на перехресті вулиць Дружби та Олекси Тихого та рухається по маршруту: по вулицях Олекси Тихого до перехрестя Проспекту Миру, через проспект до Площі Миру.

Також завтра в Краматорську пройде футбольний турнір на кубок Ларсона зі збірною зірок українського шоу-бізнесу футбольного клубу «Маестро». Нагородження переможців та учасників футбольного турніру відбудеться на футбольному полі в Саду Бернацького.

Завершиться святкування концертною програмою збірної зірок українського шоу-бізнесу футбольного клубу «Маестро» та заслуженої артистки України Анжеліки Рудницької.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-