На Миколаївщині обвалилася школа

На Миколаївщині обвалилася школа

Фото
Укрінформ
У місті Новий Буг на Миколаївщині обвалилася будівля школи: обрушилася зовнішня стіна та перекриття між поверхами.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Миколаївській області.

"3 липня до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що близько 20:30 в загальноосвітній школі № 1 м. Новий Буг сталося часткове обрушення зовнішньої стіни та перекриття між першим, другим та третім поверхами. Жертв та постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

На місці зібрано позачергове засідання районної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому вирішено питання про обмеження доступу до будівлі, залучення спеціалістів з будівельної організації для визначення ступеню руйнування та визначення чинників, які до цього призвели.

Інформують, що станом на ранок 4 липня на місці працює штаб з ліквідації наслідків події. Силами оперативно-рятувального підрозділу проводиться розгортання мобільного пункту життєзабезпечення.

Наступне виїзне засідання комісії ТЕБ та НС за участю представників Миколаївської облдержадміністрації та відповідних фахівців заплановано на 11:00 4 липня. За його результатами буде прийнято рішення щодо вжиття подальших заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-