На честь Дня ВМС в Одесі нагородили українських моряків

На честь Дня ВМС в Одесі нагородили українських моряків

Укрінформ
Церемонія нагородження військових моряків, що виконують бойові завдання в зоні АТО і приморських областях України, відбулася в Одесі за участю начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка та командувача ВМС Ігоря Воронченка. 

З нагоди 25-річчя Військово-морських сил ЗС України вручено нагороди морським піхотинцям, береговим артилеристам, представникам інших підрозділів ВМС ЗС України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вітаю зі святом і дякую за вірність військовому та громадянському обов’язку. Військово-морські сили стали символом нескореності духу, спротиву агресії. Високий професіоналізм і хоробрість морських піхотинців та берегових артилеристів забезпечили надійне виконання завдань в зоні АТО, гарантували стабілізацію обстановки в південних областях. Чвертьвіковий шлях українських Військово-морських сил – це напружена робота тисяч моряків - патріотичних і самовідданих людей. Флот був і залишається в авангарді взаємодії із міжнародними організаціями безпеки у запровадженні кращих світових стандартів підготовки та застосування сил", - зазначив командувач ВМС ЗС України Ігор Воронченко.

З нагоди 25-річччя ВМС України відзначені бойовими нагородами капітан 3  рангу Павло Рудь, старшина Олексій Кулішов та інші військові моряки.

Читайте також: Парубій певен, що військові моряки повернуть Україні окупований Крим

Після завершення офіційних заходів тисячі одеситів скористалися запрошеннями і знайомляться зараз з численними зразками військової техніки, виставленої на морвокзалі, а також з бойовими кораблями - фрегатом "Гетьман Сагайдачний", десантним кораблем "Юрій Олефіренко, судном розмагнічування "Балта", "ракетним катером "Прилуки", сторожовими кораблями "Григорій Куроп'ятников", "Миколаїв", новітнім бронекатером "Аккерман" та іншими.

У програмі свята - виступи духових оркестрів і велика концертна програма.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-