Діти з прифронтового Кримського відпочинуть у санаторії

Діти з прифронтового Кримського відпочинуть у санаторії "Трускавецький"

Укрінформ
Діти з прифронтового Кримського два тижні відпочиватимуть у Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування "Трускавецький" Міноборони.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Діти віком від 7 до 17 років з села Кримське, що на Луганщині, яке знаходиться під постійними обстрілами проросійських терористів, два тижні відпочивали в таборі під Києвом. Тепер ще на два тижні вони вирушають на оздоровлення до м. Трускавця в Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький» Міністерства оборони України. Весь відпочинок дітей є повністю безкоштовним», - йдеться в повідомленні.

Директор навчально-виховного комплексу Кримська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад Новоайдарського району Луганської області Ірина Бугера розповіла, що військові допомагають їх закладу в усьому.

Читайте також: Діти Донбасу, які ростуть четвертий рік у війні, подорожуватимуть Україною

«У нашому навчально-виховному комплексі зараз усього 43 дитини: 34 учні та 9 дошкільнят. В червні ми отримали запрошення від Міністерства оборони України та волонтерів, щоб діти приїхали в літній табір під Києвом «Лісова застава». Батьки одразу погодилися», - зазначила вона.

Вчора діти побували в м. Київ у Водно-інформаційному центрі («Музеї води»). Після екскурсії на них чекав обід та святковий концерт в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-