У Станиці Луганській встановили знак в пам'ять про мешканців, загиблих через бойові дії

У Станиці Луганській встановили знак в пам'ять про мешканців, загиблих через бойові дії

Укрінформ
У Станиці Луганській встановили пам'ятний знак з іменами місцевих мешканців, які загинули внаслідок бойових дій з 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба Станично-Луганської районної військово-цивільної адміністрації.

"В Станиці Луганській з'явився новий пам’ятний знак мирним мешканцям селища, які з 2014 року загинули під час проведення бойових дій внаслідок агресії РФ проти народу України", - йдеться у повідомленні.

В Станиці у сквері Слави пройшов мітинг, на якому виступили перший заступник голови Станично-Луганської райдержадміністрації Сергій Ісаєв та виконуюча обов’язки голови Станично-Луганської селищної ради Зинаїда Гавриш. Священник відправив панахиду за загиблими. Родичі, колеги, знайомі загиблих та небайдужі люди вшанували пам’ять хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Читайте також: Екс-голову райради в Станиці посадили на 4 роки за підготовку “референдуму ЛНР”

Станицю Луганську було звільнено від російських та проросійських бойовиків в липні 2014 року. Після цього терористи неодноразово обстрілювали населений пункт, в тому числі з важкої артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град" та танків, внаслідок чого було поранено та вбито місцевих мешканців. Також кілька жителів Станиці загинули, підірвавшись на "розтяжах", встановлених бойовиками.

Фото: Станично-Луганська РВЦА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-