Напередодні Дня Конституції на Донеччині на чергування заступили посилені сили поліції

Напередодні Дня Конституції на Донеччині на чергування заступили посилені сили поліції

Укрінформ
В Донецькій області напередодні Дня Конституції на чергування заступили посилені сили поліції, і це продиктовано тим, що надходить інформація про плани незаконних збройних формувань 28 червня скоювати диверсії, провокації на території, підконтрольній Україні.

Про це у вівторок повідомили в поліції Донецької області.

«У ніч напередодні Дня Конституції на чергування заступили посилені сили поліції Донеччини», - йдеться у повідомленні.

За словами заступника начальника управління карного розшуку Національної поліції Донеччини Романа Осуховського, посилені заходи безпеки продиктовані тим, що надходить інформація, що незаконні збройні формування, а також їхні російські куратори планують у День Конституції скоювати диверсії, провокації на території, підконтрольній Україні.

Зазначено, що завтра у великих містах Донеччини заплановано проведення близько 20 урочистих масових заходів. Аби свято пройшло спокійно, поліцейські, за розпорядженням заступника голови Нацполіції В’ячеслава Аброськіна, вже зараз вживають заходів безпеки, і всі підрозділи поліції прифронтового регіону пройшли інструктаж та готові реагувати на будь-які зміни оперативної ситуації.

У рамках підготовки до відзначення державного свята збільшено кількість нарядів на вулицях міст та блокпостах. У заходах задіяна максимальна кількість особового складу, аби не допустити скоєння злочинів та дестабілізації ситуації у святковий день.

До забезпечення безпеки людей залучені працівники кримінальної поліції, бійці КОРДу та роти особливого призначення ГУНП в Донецькій області.

«За наказом генерала Аброськіна в Головному управлінні створена ситуаційна група, яка відстежуватиме ситуацію, моніторитиме інтернет-ресурси, отримуватиме інформацію від нарядів на маршрутах патрулювання та інших служб для адекватного реагування на всі провокації», - підкреслив Осуховський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-