Негода на Буковині валила дерева і зривала покрівлі

Негода на Буковині валила дерева і зривала покрівлі

Фото
Укрінформ
Внаслідок погіршення погодних умов на Буковині пожежно-рятувальні підрозділи області протягом тільки однієї доби здійснили 22 виїзди для надання допомоги населенню. 

Негода завдала багато шкоди: повалила дерева, зривала покрівлі будинків, пошкодила газопровід у місті Хотин, повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області. 

Зокрема, у місті Хотин сильний вітер повалив дерево, котре впало на лінію електропередач та газопровід. Через це стався витік газу, тому на місці події працювали аварійні служби – газова, РЕМ та рятувальники. Надзвичайники розпилили та прибрали повалене дерево, а працівники інших служб проводили заходи з відновлення газопостачання та електроенергії», - йдеться у повідомленні.

За словами рятувальників, у селі Панка Сторожинецького району дерева впали на дорогу, перекривши рух автотранспорту. А в селі Кам’яна сильний вітер частково зняв покрівлю з трьох житлових будинків.

Окрім цього, пожежно-рятувальні підрозділи виїжджали на прибирання та розпилення дерев з проїжджих частин дороги та житлових будинків у Заставнівському, Новоселицькому, Вижницькому районах і в місті Чернівці.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-