Напад на телеканал «ДоТеБе»: хулігану світить до 5 років

Напад на телеканал «ДоТеБе»: хулігану світить до 5 років

Укрінформ
У Краматорську повідомлено про підозру чоловікові, який пошкодив майно телеканалу «ДоТеБе», йому загрожує до 5 років в'язниці.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області. 

«Краматорською місцевою прокуратурою погоджено та підписано повідомлення про підозру чоловікові, який підозрюється у вчиненні хуліганських дій, що полягали в умисному пошкодженні майна телеканалу «ДоТеБе» Донецької регіональної дирекції ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у  ході досудового розслідування встановлено, що 26 травня поточного року, приблизно о 22.10, 34-річний раніше неодноразово судимий мешканець Краматорська, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, потужним ударом кулака умисно розбив скло вхідних дверей до офісу телеканала «ДоТеБе», що знаходиться в районі центральної площі міста.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України як хуліганство -  тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті, – обмеження волі на строк до 5 років.

Досудове розслідування проводять слідчі поліції під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури.

Фото: Прокуратура Донецької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-