На Київщині фермер під час сварки поранив з мисливської зброї двох людей

На Київщині фермер під час сварки поранив з мисливської зброї двох людей

Укрінформ
Під час сварки, яка виникла на полі у с.Стара Оржиця Згурівського району Київської області через неправильно припарковану техніку, фермер поранив з мисливської зброї двох чоловіків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"Під час конфлікту, який стався між фермерами на полі у с.Стара Оржиця Згурівського району, чоловік відкрив прицільний вогонь з мисливської рушниці по сусідах-фермерах. Двох місцевих жителів з вогнепальними пораненнями доправлено до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що лікарі діагностували у одного постраждалого поранення правої нижньої кінцівки, в другого - поранення плеча та шиї.   

Слідчо-оперативна група Згурівського відділення поліції, яка прибула на місце, встановила, що непорозуміння між фермерами сталося, коли орендатори, які приїхали працювати на сусіднє поле, загородили проїзд одному з фермерів та його сину, які на той час вже вели сільськогосподарські роботи.

Під час сварки син фермера взяв в автомобілі гладкодульну рушницю МР-27Н і вистрілив кілька раз угору. Його батько теж дістав свою мисливську зброю МЦ 2001, калібру 20 мм, але здійснив два прицільних постріли у бік робочих, жителів села Стара Оржиця.

На місці події працівники поліції вилучили дві одиниці мисливської зброї та дозвільні документи на них. 54-річного чоловіка, який стріляв, затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ст.15 (замах на злочин) та за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-