Водій автобуса, що перекинулася на Луганщині, заснув за кермом

Водій автобуса, що перекинулася на Луганщині, заснув за кермом

Укрінформ
Водій маршрутного таксі на Луганщині заснув за кермом, в результаті чого транспортний засіб з'їхав з траси і перекинувся.

Про це повідомила ефірі телеканалу "112 Украина" начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області Тетяна Погукай.

"За кермом автобуса знаходився 31-річній мешканець Харківської області міста Лиман. Водій заснув за кермом, і в районі містка сталося перекидання автомобіля. Він з’їхав з дороги, і автомобіль перекинувся", - сказала Погукай.

За її словами, в автомобілі на момент дорожньо-транспортної пригоди було 17 людей. П’ять осіб ще до приїзду швидкої допомоги відмовилися від госпіталізації та залишили місце порожньо-транспортної пригоди. Серед постраждалих було троє дітей, з яких двоє були госпіталізовані. Наразі вони перебувають під наглядом медиків. Водій також госпіталізований.

"В автомобілі на момент дорожньо-транспортної пригоди було 17 людей. П’ять осіб ще до швидкої допомоги відмовилися від госпіталізації та залишили місце порожньо-транспортної пригоди. 12 пасажирам і водієві була надана медична допомога. 12 громадян були госпіталізовані з різними травмами до міської райлікарні. Серед постраждалих було троє дітей, з яких двоє були госпіталізовані. Наразі вони перебувають під наглядом медиків. Водій також госпіталізований. У нього тілесні ушкодження, забій хребта, черепно-мозкова травма", - сказала Погукай.

Як повідомляв Укрінформ, у Луганській області з'їхав з траси і перекинувся мікроавтобус із пасажирами, унаслідок чого постраждали 12 людей, у тому числі двоє дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-