У Дружківці відкрили Центр надання адмінпослуг, витрати на нього склали понад 10 млн грн

У Дружківці відкрили Центр надання адмінпослуг, витрати на нього склали понад 10 млн грн

Укрінформ
У місті Дружківка Донецької області за рахунок бюджету за допомогою міжнародних партнерів з ПРООН відкрили Центр надання адміністративних послуг.

Про це у четвер на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Відкрили у Дружківці Центр надання адміністративних послуг - другий по області. Таких нам треба зробити ще 37, щоб кожна громада могла забезпечити своїм мешканцям сучасний рівень обслуговування. Жителі Дружківки у новому ЦНАПі зможуть отримати 139 адмінпослуг. А невдовзі ще й оформити біометричні паспорти», - написав керівник області, зазначивши, що будівлю Центру відновили за рахунок бюджету - з різних рівнів витратили понад 10 млн грн.

«Придбати меблі, обладнання та навчити персонал допомогли наші міжнародні партнери з ПРООН - вони вклали у це 2,8 млн грн. Дякуємо їм за підтримку», - додав Жебрівський.

Він підкреслив, що відбудова Донеччини та децентралізація - це наша відповідь російській агресії. «Переконаний, що невдовзі будуватимемо такі самі ЦНАПи й на решті території Донеччини, яка нині окупована», - запевнив очільник регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-