У штабі АТО кажуть про стабілізацію: за день - вісім ворожих обстрілів

У штабі АТО кажуть про стабілізацію: за день - вісім ворожих обстрілів

Укрінформ
У вівторок, 20 червня, обстановка в районі проведення АТО у порівнянні з попередніми днями суттєво стабілізувалася. Від початку доби бойовики 8 разів обстріляли позиції ЗСУ. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"Сьогодні оперативна обстановка в районі проведення АТО, у порівнянні з попередніми днями, суттєво стабілізувалась. Від початку доби бойовики 8 разів застосовували зброю проти підрозділів Збройних сил України. При цьому не зафіксовано жодного факту використання бойовиками забороненого Мінськими угодами артилерійського озброєння. В результаті бойових дій жоден український захисник сьогодні не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що порушення бойовиками умов припинення вогню відбулись тільки на Приморському та Луганському напрямках. Щодо Приморського напрямку, то на цій ділянці лінії зіткнення бойовики 5 разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО.

"Зокрема, з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по наших воїнах, котрі тримають оборону поблизу Павлополя й Новомихайлівки, а з великокаліберних кулеметів - в районі Мар'їнки й Талаківки", - уточнюють у штабі.

На Луганському напрямку всі три обстріли бойовиками сил АТО до світанку відбулись неподалік від Новоолександрівки. Там бойовики використовували великокаліберні кулемети та зенітну установку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-