Депутат Хмельницької облради погорів на хабарі у $50 тисяч

Депутат Хмельницької облради погорів на хабарі у $50 тисяч

Фото
Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро України затримали депутата Хмельницької обласної ради на хабарі у 50 тис. дол.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

“19 червня 2017 року детективами Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Департаменту захисту економіки Національної поліції України за процесуального керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали депутата Хмельницької обласної ради – заступника голови однієї з постійно діючих комісій за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15, ч.4 ст.190 ("шахрайство"), ч.4 ст.27, ч.2 ст.15, ч.4 ст.369 ("пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі") Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні.

За даними НАБУ, затриманий депутат облради "за винагороду" в розмірі 50 тис. дол. обіцяв сприяти поновленню контракту з директором комунального закладу освіти та фінансуванню капітальних видатків зазначеного закладу в розмірі понад 20 млн грн, зокрема задля будівництва спортивної зали.

Затриманому повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Розслідування за наведеними фактами детективи НАБУ розпочали в травні 2017 року за матеріалами Нацполіції, зазначається в повідомленні.

Фото: НАБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-