Вибух на підстанції у Сергіївці поліція назвала терактом

Вибух на підстанції у Сергіївці поліція назвала терактом

Укрінформ
Основною версією вибуху на електропідстанції у Сергіївці Покровського району Донецькій області в поліції вважають скоєння терористичного акту.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«За основною версією поліції, вибух на підстанції – це скоєння терористичного акту. На місці події продовжують працювати правоохоронці з кінологами, окрім того, село Сергіївка ретельно відпрацьовується поліцією, аби встановити можливих свідків події та затримати зловмисників», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що розслідування даного факту знаходиться на особистому контролі заступника голови Нацполіції України – начальника ГУНП в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна.

У поліції пояснили, що у селі Сергіївка Покровського району сьогодні мешкає 1,5 тисячі людей, серед яких  переселенці з тимчасово окупованої території. Електропостачання всього населеного пункту залежить від однієї єдиної підстанції, яка розташована за селом, поблизу п’ятого переїзду. Вона же забезпечує електроенергією залізничну станцію. За словами місцевих мешканців, які і повідомили про подію до поліції, вибух вони почули рано-вранці.

Начальник Покровського відділу поліції Юрій Гречишкін розповів, що повідомлення про те, що в районі електропідстанції під’їзного шляху №5 залізниці Павлоградського шляху був чутний вибух, надійшло зранку на лінію 102. На місце події одразу була спрямована слідчо-оперативна група. По приїзду правоохоронці встановили, що на огорожі електропідстанції є пошкодження, характерні для підриву: на бетонному паркані були зафіксовані отвори зі слідами того, що спрацювала вибухівка.

На даний час електропідстанція працює у штатному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, у Сергіївці Покровського району Донеччини вночі невідомі влаштували вибух біля електропідстанції, яка забезпечує електроенергією село і залізничну станцію.

Фото: Glavnoe.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-