Військовий насмерть збив дитину і намагався приховати ДТП

Військовий насмерть збив дитину і намагався приховати ДТП

Укрінформ
За результатами ДТП на Івано-Франківщині, скоєного військовослужбовцем ЗСУ, внаслідок якого загинув 10-річний хлопчик, призначено службове розслідування.

Про це повідомляє Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ.

«18 червня 2017 року працівниками правоохоронних органів Івано-Франківської області затримано військовослужбовця однієї з військових частин Збройних Сил України старшого солдата Б. за підозрою у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув 10-річний хлопчик. Також військовослужбовець підозрюється у намаганні приховати наслідки ДТП», - йдеться у повідомленні.

За фактом події до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Наказом командира військової частини призначено службове розслідування, за підсумками якого щодо військовослужбовця буде прийнято рішення відповідно до чинного законодавства.

Раніше повідомлялося, що у селищі Микуличин Івано-Франківської області 22-річний житель смт Делятин на автомобілі «Audi A4» скоїв наїзд на четвертокласника. Він забрав травмовану дитину в машину та повіз до Яремчанської лікарні. Проте побачивши, що хлопчик не подає ознак життя, відвіз тіло дитини на берег річки Прут, машину завіз до родичів у Делятин, а сам пішов додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-