На Донеччині відновлюють водопостачання

На Донеччині відновлюють водопостачання

Укрінформ
На Донеччині до централізованого водопостачання підключено близько 80% населених пунктів від загальної кількості, що були відключеними.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Станом на 7 год. 16 червня до централізованого водопостачання підключено населення Покровського, Мар'їнського районів та населених пунктів Селидівської міської ради, що становить близько 80% населених пунктів від загальної кількості, що були відключеними. У Добропільському, Волноваському та Олександрівському районах проводиться наповнення резервних резервуарів", - поінформували у прес-службі ДСНС.

Як повідомлялося, 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції.

14 червня електропостачання насосної станції було  відновлено. 15 червня після завершення тестування та проведення регламентних робіт були запущені основні агрегати (насоси) станції. Вода в системі подається під тиском, станція працює в штатному режимі. Система водоводу заповнюється для забезпечення подачі води до населення.

Водночас, станом на 7 годин 16 червня газопостачання у м. Авдіївка відсутнє, ремонтні роботи підземного газопроводу (діаметр 273 мм), який був пошкоджений 7 червня в результаті бойових дій, не проводились у зв'язку з небезпекою для працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-