Маріуполь і Міжнародна фінансова корпорація IFC підписали Меморандум про співпрацю

Маріуполь і Міжнародна фінансова корпорація IFC підписали Меморандум про співпрацю

Укрінформ
Маріуполь і Міжнародна фінансова корпорація IFC підписали Меморандум про намір співпрацювати.

Про це у четвер повідомили в Маріупольській міській раді.

«Під час робочої поїздки в столицю міський голова Вадим Бойченко підписав Меморандум про співпрацю між Маріуполем і Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). Документ передбачає спільну роботу в сфері розвитку муніципальної інфраструктури», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що в рамках Меморандуму сторони розглянуть можливість співпраці за кількома ключовими для Маріуполя напрямками. У їх числі модернізація громадського транспорту, розвиток системи утилізації відходів і міської системи водопостачання.

Бойченко підкреслив, що для Маріуполя це ще один крок на шляху розвитку. За словами мера, залучення додаткових інвестицій в економіку міста дасть змогу значною мірою скоротити термін ключових проектів.

«За роки роботи IFC зарекомендувала себе як надійний партнер на шляху якісних змін в Україні. Підписаний Меморандум - це міцний фундамент майбутньої співпраці між нашими сторонами», - підкреслив міський голова.

В міськраді констатували, що Маріуполь став другим містом в Україні, з яким IFC підписали меморандум, а першим містом була Вінниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-