АТО: з початку доби 16 обстрілів, бойовики гатять із забороненої зброї

АТО: з початку доби 16 обстрілів, бойовики гатять із забороненої зброї

Укрінформ
Бойовики російсько-терористичних бандформувань на Донбасі дещо знизили вогневу активність - з початку доби зафіксовано 16 обстрілів позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Станом на цей час зафіксовано 16 ворожих обстрілів, що свідчить про відносне зниження вогневої активності з боку незаконних збройних формувань", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, за даними штабу, на Приморському напрямку вночі бойовики в черговий раз обстріляли житловий сектор населеного пункту Ольгинка, де вибухами артснарядів пошкоджено три житлові будинки - осколками посічено стіни та вибито шибки. А зранку окупанти, застосовуючи міномети калібру 120 мм, здійснили обстріл невисокої інтенсивності укріплень ЗСУ в районі Чермалика. Збройні провокації із застосуванням гранатометів та стрілецької зброї були зафіксовані поблизу Водяного, Талаківки та Павлополя. Окрім того, по українських бійцях, котрі тримають оборону неподалік Водяного, вели вогонь снайпери.

На Донецькому напрямку НЗФ на світанку обстріляли зі стрілецької зброї різних калібрів та протитанкових гранатометів опорні пункти сил АТО в районі Пісків та Авдіївки, а згодом з кулеметів великого калібру двічі відкривали вогонь по захисниках поблизу Невельського, інформує прес-центр.

За інформацією штабу, на Луганському напрямку бойовики вранці обстріляли оборонні укріплення в районі Новотошківського з мінометів калібру 120 й 82 мм - всього нараховано 40 влучань мін неподалік цих позицій. Вже по обіді НЗФ двічі відкривали вогонь з 82-мм мінометів поблизу Кримського. Там же згодом били по одному з опорних пунктів сил АТО зі станкового протитанкового гранатомета.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець ЗСУ сьогодні зазнав поранень, поінформували у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-