Боксера, який побив депутата Миколаївської облради, випустили під підписку

Боксера, який побив депутата Миколаївської облради, випустили під підписку

Укрінформ
Боксеру, який побив депутата Миколаївської обласної ради, обрали міру запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання, хоча прокуратура наполягала на домашньому арешті.

Про це повідомили у прес-службі Центрального райсуду міста Миколаїв.

«Місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.296 КК України, Центральний районний суд міста Миколаєва обрав міру запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання. На нього також покладено обов’язки з’являтися за викликом слідчого, прокурора та суду, а також утриматися від спілкування з вищезазначеним депутатом, та забороною відвідувати приміщення Миколаївської обласної ради, окрім як з дозволу слідчого, прокурора», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 8 червня близько 11.00 год чоловік перебував на 3-му поверсі приміщення Миколаївської обласної ради та побачив як між двома депутатами виникла сварка, яка переросла в сутичку. Після цього він завдав одному з них не менше двох ударів кулаком у тулуб, спричинивши тілесні ушкодження.

У судовому засіданні прокурор наполягав на обранні запобіжного заходу у виді домашнього арешту з 20.00 до 07.00. Серед ризиків він назвав, що підозрюваний може переховуватись від слідства та суду, впливати на свідків. Захисник заперечив проти задоволення клопотання, зазначивши, що підозра є необгрунтованою, а ризики відсутні.

Як уже повідомляв Укрінформ, 8 червня в коридорі Миколаївської обласної ради сталася бійка між головою фракції «Опозиційний блок» в облраді Володимиром Фроленком та депутатом, обраним від БПП, Федором Барною. У неї втрутився охоронець Фроленка, який завдавав удари саме Барні. Згодом з'ясувалося, що це професійний боксер Олег Буга. Інциденту передував конфлікт між депутатами на засіданні бюджетної комісії.

Цей випадок набув широкого резонансу в Миколаєві. У результаті боксера затримала поліція. Що ж до депутатів, то вони вже нібито помирилися, і наразі за фактом їхньої бійки не порушено  іншого кримінального провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-