Вежа на Карачуні вирішила проблеми з ТБ-сигналом в Іванополі на Донеччині - МІП

Вежа на Карачуні вирішила проблеми з ТБ-сигналом в Іванополі на Донеччині - МІП

Укрінформ
Моніторингова місія Міністерства інформаційної політики України провела аналіз стану телерадіомовлення на території Іванопільської сільської ради Костянтинівського району Донецької області.

За результатами моніторингу було встановлено, що на території сільської ради мінімум проблем з ефірним сигналом, адже прийом відбувається з оновленої вежі на Карачуні, повідомляє прес-служба МІП. 

"Місцеві жителі мають можливість дивитися "ICTV", "Інтер", "Новий", "СТБ", "UA:Перший", донецький обласний канал "ДоТеБе", а от канали "Україна" та "1+1" є не в усіх", - сказав радник міністра з питань відновлення мовлення в зоні АТО, народний депутат України Олександр Бригинець.

За його словами, принципова відмінність цього населеного пункту від більшості інших у регіоні полягає у великій кількості провайдерів Інтернет-послуг.

Як зазначила секретар сільради Анна Васильченко, нині місцеві мешканці задоволені стабільним телерадіосигналом.

"Ви ж знаєте наших людей - вони скаржаться на все, що хоч трохи не так. Так от, щодо телебачення тепер - жодної скарги! От би й в інших галузях вирішували питання так фундаментально, як у сфері забезпечення стабільного телерадіосигналу", - сказала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-