Поліція Донеччини на вихідні посилила безпеку в курортних районах

Поліція Донеччини на вихідні посилила безпеку в курортних районах

Укрінформ
Поліція Донецької області на вихідні 10 та 11 червня посилила безпеку у курортних районах регіону.

 Про це повідомили в поліції Донецької області.

«Поліція Донеччини посилила безпеку в курортних районах. На Азовському узбережжі та у Слов’янському районі на чергування з охорони громадського порядку заступили додаткові наряди... Загалом про безпеку та спокій громадян на вихідних дбатимуть майже 900 правоохоронців», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що також посилено роботу на блокпостах регіону. Незважаючи на погодні умови, поліцейські перебувають у постійній готовності, щоб перевірки проходили для громадян як можна швидше та безпечніше.

Розподіл сил та засобів поліції Донеччини відбувся під час загальнообласного публічного інструктажу.

На вулиці прифронтового регіону вийшли понад 330 нарядів, з них тільки в Маріуполі -114. Безпеку жителів та гостей Донеччини у цілодобовому режимі забезпечуватимуть 246 піших нарядів, 24 групи швидкого реагування, 17 мобільних екіпажів.

Крім того, у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську заступили на службу 44 наряди патрульної поліції. Додатково задіяні близько 100 військовослужбовців Національної гвардії.

Відсьогодні, за розпорядженням заступника голови Нацполіції генерала В’ячеслава Аброськіна, у Святогірську вийшла на чергування окрема група швидкого реагування (ГШР). До її складу, окрім дільничних офіцерів та дорожніх поліцейських, входять співробітники ювенальної превенції зі всієї області, які працюватимуть у курортному районі у режимі ротації.

Головним завданням спеціалізованої ГШР поряд із забезпеченням громадського порядку є дитяча безпека та допомога дітям. Щодня наряд об’їжджатиме дитячі оздоровчі центри та стежитиме за безпекою дітей.

З цього дня також посилені наряди поліції на півдні, у приморській зоні, які нестимуть службу протягом усього літнього періоду. Додаткові екіпажі у складі працівників відділу безпеки дорожнього руху, патрульної поліції та Нацгвардії патрулюватимуть міжміські дороги та вулиці Юріївки, Урзуфа, Мелекіного.

Правоохоронці забезпечуватимуть охорону громадського порядку, реагуватимуть на виклики громадян, протидіятимуть вуличній злочинності. Також до складу групи введені працівники ювенальної превенції, які надаватимуть кваліфіковану допомогу дітям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-