У Харкові - масові обшуки у справі про блокування вулиць через єврономери

У Харкові - масові обшуки у справі про блокування вулиць через єврономери

Укрінформ
Поліція спільно з прокуратурою та СБУ проводить у Харкові обшуки у більш як 10 квартирах та понад 30 автомобілях, що належать активістам організації «АвтоЄвроСила», причетним до блокування трьох вулиць міста 25 травня.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Харківській області на сторінці в Facebook

"Сьогодні, 9 червня, в рамках кримінального провадження правоохоронними органами проводяться необхідні слідчі дії. Вони здійснюються виключно в рамках чинного законодавства України. За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, відключення енергопостачання чи іншим способом, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 травня активісти організації «АвтоЄвроСила», які виступають за легалізацію авто з єврономерами, одночасно блокували транспортні комунікації на вулицях Сумській, Свободи та Мироносицькій, чим порушили роботу громадського транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-