Прем’єр: Земельну реформу треба втілювати разом із аграріями

Прем’єр: Земельну реформу треба втілювати разом із аграріями

Укрінформ
Остаточне рішення щодо запровадження земельної реформи буде прийнято лише після грунтовних обговорень її з аграріями, фермерами та громадянським суспільством.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час спілкування з журналістами у ході поїздки до Чернігова на камвольно-суконну компанію "Чексіл", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Реформа буде здійснена спільно з аграріями, спільно з фермерами в інтересах українських громадян і фермерського господарства... Ми сьогодні в діалозі, ми будемо один з одним дискутувати до тих пір, поки не буде знайдено правильне рішення", - сказав Гройсман.

За його словами, це рішення має, у першу чергу, розвинути фермерський рух, мале і середнє підприємництво на селі, а також забезпечити розвиток сільських територій.

"Не треба думати про село, що це тільки поле, на якому посіяли, зібрали і продали. Треба думати, що село, це, у першу чергу, люди, умови їхнього життя і цей весь аграрний комплекс, який потрібно розвивати", - підкреслив Прем'єр-міністр.

Водночас він нагадав, що виступає проти продажу української землі іноземцям і великим холдингам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-