На пункті пропуску

На пункті пропуску "Мар'їнка" у чергах 200 авто

Укрінформ
У четвер зранку найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ "Мар'їнка", де на в'їзд очікувало 120, а на виїзд 80 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні вранці у КПВВ на в'їзд та виїзд перебувала така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 30/50; "Мар'їнка" – 120/80; "Новотроїцьке" – 30/30; "Гнутове" – 20/15". - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, протягом минулої доби загальний пасажиропотік характеризувався певним збільшенням у порівнянні з попереднім днем. Всього через контрольні пункти в'їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 38 тисяч осіб та 5,2 тисячі транспортних засобів.

Крім того, через контрольний пункт "Новотроїцьке" в напрямку тимчасово неконтрольованої території прослідували більше 40 вантажівок з гуманітарним вантажем для жителів Донецької області. Зокрема, 6 автомобілів перевозили продукти харчування, гігієнічні набори та медичне обладнання загальною вагою 113 тонн від місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Ще 33 транспортні засоби були завантажені майже 645 тоннами реагентів та медичним обладнанням. Вантаж був направлений від уряду Швейцарії. Крім того, 4 вантажівки везли 34 тонни будівельних матеріалів та сантехнічного обладнання від благодійної організації "Людина в біді".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-