Поліція показала наслідки обстрілу школи в Павлополі

Поліція показала наслідки обстрілу школи в Павлополі

Фото
Укрінформ
У Павлополі Донецької області внаслідок обстрілу з боку бойовиків пошкоджено місцеву школу на вулиці Молодіжній.

Про це повідомляє Волноваський відділ поліції Донецької області.

"Вчора приблизно о 18.00 розпочався обстріл с. Павлополь Волноваського району. За попередньою інформацією, пролунало близько двадцяти вибухів. В результаті обстрілу пошкоджено місцеву школу по вулиці Молодіжній, яка з жовтня 2015 року не працює. Пошкоджено стіни, дах, вікна, виявлені чотири воронки від розриву снарядів та один снаряд калібру 122 мм, що не розірвався", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, постраждалих немає. Співробітники ДСНС знешкодили нерозірваний снаряд.

Крім того, осколками було пошкоджено газопостачальну трубу, однак власними силами газопостачання відновлено, зазначається в повідомленні.

Також пошкоджено електропровід і в населеному пункті тимчасово відсутнє водопостачання. Наразі тривають ремонтні роботи, зазначається в повідомленні.

Правоохоронці задокументували наслідки обстрілу. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Наразі, за даними поліції, ситуація контрольована, евакуація жителів не планується. Загалом у селищі, що розташоване на лінії розмежування, близько 220 житлових будинків та 470 жителів. З них - 250 пенсіонерів та 35 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-