Пожежа у Броварах локалізована, нині ліквідуються наслідки - ЗМІ

Пожежа у Броварах локалізована, нині ліквідуються наслідки - ЗМІ

Відео
Укрінформ
Пожежа у Броварах, де зайнялися склади на площі близько 1,5 тис. кв. м біля сервісного центру МВС, локалізована, нині рятувальники ліквідують її наслідки.

Про це повідомляє "5 канал"

"О 16-й годині пожежа вже була локалізована і зараз ліквідовуються наслідки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до гасіння задіяно 7 автівок разом з екіпажами із Борисполя, Броварів, Калити та Києва, а також 5 автівок, які надали сільськогосподарські господарства.

Горіли пилорама, ангари із розчинниками, а також склади із м’якими іграшками. Найбільше ускладнювало процес гасіння те, що тут взагалі не були створені умови для ліквідації ймовірних займань.

"Тут немає на об'єкті протипожежного водопостачання, тобто протипожежні гідранти, водоймища і таке інше. Один гідрант є, але він у неробочому стані. Власники цього підприємства цими питання, мабуть, не опікувалися взагалі", - зазначив заступник начальника управління ДСНС у Київській області Сергій Майстренко.

На місці події вже працює слідчо-оперативна група, яка має з'ясувати причини займання. Зокрема, обговорюється варіант підпалу ззовні, проте рятувальники спростовують цю версію, адже самі ангари та склади знаходяться посередині території, яка охороняється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-