АТО: з початку доби 31 обстріл, троє поранених

АТО: з початку доби 31 обстріл, троє поранених

Укрінформ
Станом на 18 годину 5 червня ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою, з ознаками загострення на окремих напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З початку доби підрозділи російсько-терористичних бандформувань 31 раз відкривали вогонь по опорних пунктах ЗС України. Близько десятка разів бойовики застосовували й заборонене Мінськими угодами важке артилерійське озброєння", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, на Приморському напрямку бойовики півтора десятка разів застосовували зброю проти силовиків. Зокрема, на цій ділянці лінії зіткнення проросійські НЗФ найактивніше вели вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО в районі Водяного, Павлополя, Чермалика, Богданівки та Красногорівки. Бойовики застосовували 120-мм та 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю різного калібру.

Що стосується Донецького напрямку, то, як поінформували у штабі, напружена ситуація зберігається у передмісті Авдіївки, де бойовики впродовж дня вели інтенсивний вогонь по опорних пунктах сил АТО зі 120-мм мінометів та легшого озброєння різних модифікацій. Під щільним мінометним вогнем противника опинились позиції силовиків неподалік селища Піски. Поряд, у районі н.п. Опитне, окупанти били з великокаліберних кулеметів. А з мінометів калібру 82 мм та гранатометів найманці обстріляли українських воїнів, котрі тримають оборону поблизу Зайцевого.

За даними прес-центру, на Луганському напрямку проросійські бандформування по обіді здійснили обстріл з мінометів калібру 120 мм позицій сил АТО в районі Новотошківського. За годину до того по бійцях сил АТО поблизу Богуславського бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

"З початку доби внаслідок бойових дій поранень зазнали троє військовослужбовців ЗС України", - наголошують у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-