АТО: за добу - 60 обстрілів, найгарячіше на Луганщині

АТО: за добу - 60 обстрілів, найгарячіше на Луганщині

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби російсько-терористичні війська здійснили 60 обстрілів українських бійців в зоні проведення антитерористичної операції, понад 20 разів силам АТО довелося відповідати.

Про це заявив на брифінгу в понеділок речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Він поінформував, що на Луганському напрямку майже всі ворожі обстріли вчора сталися ввечері - після 20 години. У Кримському та на ділянці фронту Катеринівка - Троїцьке бойовики активно застосовували міномети, при цьому за 3,5 години було випущено майже 90 мін. Загалом за минулу добу на Луганському напрямку сталося 20 обстрілів, зокрема 12 - з важкого озброєння, констатував речник Міноборони.

За його словами, на Донецькому напрямку бойові дії велися тільки в темну пору доби та під час вечірніх сутінків. Найбільш неспокійною була обстановка в Авдіївці та її околицях. Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку окупанти порушили режим тиші 12 разів, зокрема 5 разів - з важкого озброєння.

Водночас на Маріупольському напрямку, як зазначив речник МОУ, основними "гарячими точками" вчора були Красногорівка і Водяне. Всього на цій ділянці фронту режим тиші порушувався бойовиками 28 разів, зокрема 6 разів - з важкого озброєння.

Українські війська понад 20 разів відкривали вогонь у відповідь, повідомив Лисенко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-