АТО: бойовики 4 рази з мінометів

АТО: бойовики 4 рази з мінометів "накривали" Мар'їнку

Карта
Укрінформ
Минулої доби бойовики відкривали вогонь на всіх напрямках.

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"На Луганському напрямоку основні бойові дії знову перемістилися до Попаснянського району. Противник достатньо активно порушував режим тиші у світлу, і в темну пору доби. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. В середньому кожен обстріл тривав 20-30 хвилин," - зазначив він.

Також, як і раніше, неспокійно у с. Кримське, а також в Станично-Луганському районі. Окрім легкого озброєння, противник один раз увів у дію бронетехніку.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 14 ворожих обстрілів.

За його словами, бойовики активізувалися в Донецькому аеропорту. В Опитному сталося по одному ворожому обстрілу вранці та ввечері, в Пісках окупанти двічі застосовували міномети. Випущено 30 мін.

На сусідній ділянці фронту Кам’янка – Авдіївка – позиція «Шахта Бутовка» також неспокійно. І в світлу, і в темну пору доби ворог використовує важке озброєння, і веде вогонь з різних майданчиків. Окрім цього, вчора бойові дії велися у Зайцевому та Майорську. На інших ділянках фронту, зокрема на світлодарській дузі, було тихо.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 14 ворожих обстрілів.

Лисенко повідомив, що за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 25 ворожих обстрілів. Українські війська не менше 10 разів відкривали вогонь у відповідь.

У Мар’їнці вчора відбулося 4 мінометних обстріли. Під час третього з них, після 16 години, російсько-окупаційні війська влучили у житлові квартали. Осколкові поранення отримали 2 цивільних, які в той момент проходили по вулиці. Їх доставлено до лікарні Курахового.

Аналогічна бойова обстановка склалася в Чермалику, де вчора противник випустив по наших позиціях понад 30 мін. Як і раніше, на півдні Маріупольського напрямку неспокійно. Окрім Чермалика, активні бойові дії велися у Гнутовому та Водяному.

Також окупанти порушили режим тиші у Новотроїцькому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-