У Харкові помер оператор нафтобази, який отримав опіки 90% тіла

У Харкові помер оператор нафтобази, який отримав опіки 90% тіла

Укрінформ
Оператор заправної станції, що отримав опіки 90% тіла в результаті НП на нафтобазі, помер в Харківській міській лікарні швидкої допомоги.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив завідувач опіковим відділенням лікарні, заслужений лікар України Аслан Цогоєв.

"Пацієнта доставлено до лікарні 24 травня з опіками 90% тіла. Він знаходився в реанімації, був у свідомості, за ним доглядала дружина. Ми встигли зробити йому операцію з пересадки шкіри, але травми від опіків були занадто глибокі, по всьому тілу, що робило його стан украй важким. На четверту добу він помер", - зазначив Цогоєв.

Як повідомляв Укрінформ, 24 травня на території нафтобази на вулиці Велозаводській в Немишлянському районі Харкова під час заправки бензовозу спалахнуло пальне. Постраждав приймальник: 90% опіків тіла. Його доставили до лікарні. Коли співробітники ДСНС прибули на місце, їм довелося охолоджувати цистерну: вогню вже не було, все вигоріло.

Інформацію про подію внесено в Журнал єдиного реєстру заяв і повідомлень. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-