Гройсман відкрив реконструйований залізничний перегін Комиш Зоря - Волноваха

Гройсман відкрив реконструйований залізничний перегін Комиш Зоря - Волноваха

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на Донеччині взяв участь у відкритті реконструйованого залізничного перегону Комиш Зоря – Волноваха, що з 1 червня розпочинає повноцінну роботу.

Як повідомляє Урядовий портал, глава уряду рік тому поставив завдання збільшити потужності цієї ділянки залізниці та покращити залізничне сполучення в регіоні, і сьогодні модернізований перегін прийняв перший потяг.

За словами Гройсмана, наразі йдеться про збільшення потужності залізничної лінії вдвічі, а відтак – про збільшення потоку товарів.

Глава уряду підкреслив, що сьогодні "Укрзалізниця" - одне з найбільш системних підприємств країни, і відновлення його потужностей та підвищення якості послуг – один з ключових напрямків розвитку держхолдингу. І уряд готовий надати всю необхідну підтримку й допомогу в цьому питанні. 

Зокрема, зазначив Прем'єр-міністр, цього року суттєво збільшено обсяг ремонтів локомотивного парку – до 200 одиниць з 20 позаминулого року, ведеться будівництво нових вагонів: цього року парк "Укрзалізниці" поповниться на близько 7 тис. одиниць. 

"Це тільки початок", - наголосив Гройсман. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-