Частина Лисичанська залишилась без води через борги водоканалу

Частина Лисичанська залишилась без води через борги водоканалу

Укрінформ
Пожежники  забезпечили мешканців Лисичанська водою, постачання якої у деякі райони міста припинено 29 травня через борги водоканалу перед енергетиками.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Луганській області.

«Бійці Державної пожежно-рятувальної частини № 64 м. Лисичанськ у Луганській області 31 травня забезпечили мешканців міста водою, яка припинила надходити у деякі райони м. Лисичанськ ще з 29 травня», - повідомила прес-служба.

Рятувальники запевнили, що підвозитимуть воду, доки не відновиться водопостачання. 

Така ситуація склалася внаслідок заборгованості комунального підприємства «Лисичанськводоканал» перед Луганським енергетичним об’єднанням за постачання електроенергії.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Сергія Шиліна на позачерговому засіданні вирішила клопотати про розгляд цього питання на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю представників ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» та «Лисичанськводоканалу», а також звернутися до облдержадміністрації щодо виділення коштів на погашення боргу ЛКСП «Лисичанськводоканал» перед ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-