Теракт біля харківського Палацу спорту: суд залишив у СІЗО трьох підозрюваних

Теракт біля харківського Палацу спорту: суд залишив у СІЗО трьох підозрюваних

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова продовжив ще на два місяця запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для трьох обвинувачених у справі про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Сьогодні на засіданні по Палацу спорту звинуваченим продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 27 липня", - зазначила Дубовик.

За її словами, наступне засідання суду відбудеться 17 липня. Тривала перерва у засіданнях пов'язана з періодом відпусток у суддів.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 26 квітня Фрунзенський райсуд Харкова почав наново слухати справу про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року. Тоді при вибуху у колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинуло двоє людей, ще двоє померли у лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою у теракті затримано троє харків'ян: Дворників, Тетюцький, Башликов. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку у Бєлгороді і за теракт повинні були отримати 10 тис. дол. Їм загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-