Бойовики

Бойовики "дружнім вогнем" накрили своїх під Авдіївкою - розвідка

Укрінформ
Бойовики так званої "ДНР" завдали удару по своїх позиціях з мінометів. Внаслідок помилкового обстрілу втрати бойовиків вбитими та пораненими склали до десяти осіб.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів (АК) Збройних сил РФ почастішали випадки "дружнього вогню" по своїм військам мінометними підрозділами при стрільбі з позицій, розміщених у глибині передових підрозділів. 27 травня мінометники 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК, помилившись у розрахунках стрільби по дальності, нанесли удар по передньому краю свого підрозділу у районі промислової зони Авдіївки. У результаті втрати вбитими та пораненими склали до десяти військовослужбовців", - йдеться в повідомленні. 

В ГУР також зазначають, що російське окупаційне командування ініціювало проведення з початку червня на тимчасово окупованій території Донецької і Луганської областей спеціального призову на військову службу фахівців військових спеціальностей з досвідом бойових дій для комплектування вакантних посад у артилерійських, мінометних, інженерних та підрозділах зв’язку. При цьому, не враховується вік та стан здоров’я призовників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-