З України видворили

З України видворили "злодія в законі", що кришував "барсеточників"

Фото
Укрінформ
З Одеси видворили "злодія в законі" на прізвисько "Пучура", який мав контролювати злочинну діяльність етнічних груп так званих злодіїв-"барсеточників". 

Про це повідомив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін, інформує Департамент комунікації Національної поліції України 

"29-річний чоловік мав контролювати злочинну діяльність етнічних груп так званих злодіїв-"барсеточників". Йому скорочено термін перебування в Україні і вирішено питання про примусове видворення із забороною в'їзду до України наступні кілька років", - йдеться у повідомленні. 

За словами Головіна, 28 травня в Одесі поліція затримала так званого злодія в законі. Він відомий у кримінальних колах під прізвиськом "Пучура". Чоловік перебував в Одесі нелегально. Наразі вже вирішено питання про примусове видворення молодика з подальшою забороною в'їзду до України строком на три роки.

Головін зазначив, що кримінальний світ не полишає намірів проникнути до Одеси, проте його представники дедалі молодші за віком.

"Цей наприклад, був "коронований" у 25 років. Як би там не було, Одеса ніколи не стане домівкою міжнародним представникам злочинного світу. На кожного у нас є білет в один кінець, до себе додому", - зазначив Головін.

Як відомо, 10 травня у Києві оперативники затримали та видворили за межі України "злодія в законі" на прізвисько «Коста».

Тим часом на засіданні колегії МВС України голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що у 2016 році з України було видворено 13 впливових кримінальних "авторитетів".

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-