Красногорівці повернули водопостачання після обстрілу бойовиків

Красногорівці повернули водопостачання після обстрілу бойовиків

Відео
Укрінформ
У Красногорівці Донецької області відновили водопостачання, пошкоджене в результаті ранкового обстрілу з боку бойовиків.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповіла спікер ДСНС в Донецькій області Вероніка Бахал.

"В результаті артобстрілу був пошкоджений водопровід діаметром 280 мм, без водопостачання залишилися 2 тисячі осіб у приватному житловому секторі, але станом на 17 годин водопостачання відновлено. Водопостачання працює, все в порядку, пошкоджений тільки самоточний каналізаційний колектор діаметром 560 мм", - сказала Бахал.

За її словами, руйнування в місті досить масштабні. Створено штаб з ліквідації наслідків обстрілу, працюють 30 рятувальників і 5 одиниць техніки. Рятувальники вже розібрали основні завали в будівлі школи №2. Також на місці працюють піротехніки. Втім, потреби в розгортанні штабів рятувальників для потреб цивільного населення немає, повідомила Бахал.

Нагадаємо, рано вранці в неділю бойовики обстріляли Красногорівку Донецької області з "Градів", великокаліберної артилерії, мінометів, озброєння танка і БМП. Пошкодження отримали декілька будівель, в тому числі лікарня і школа, також був пошкоджений водогін та каналізаційний колектор. За даними СЦКК, поранено 8 місцевих жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-