У центрі Києва в неділю перекриють рух транспорту – КМДА

У центрі Києва в неділю перекриють рух транспорту – КМДА

Укрінформ
У Києві в неділю, 28 травня, перекриють рух транспорту низкою вулиць через проведення благодійного «Пробігу під каштанами» і міжнародної велогонки.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, 28 травня з 08:00 до 16:00 під час проведення міжнародної велогонки «Race Horizon Park Classic» перекриють рух транспорту за маршрутом: вулиця Миколи Грінченка – вулиця Кіровоградська – проспект Валерія Лобановського – вулиця Андрія Головка – вулиця Солом’янська – вулиця Протасів Яр.

У КМДА також повідомляють, що з 09:00 до 12:00 рух перекриють під час легкоатлетичного благодійного «Пробігу під каштанами» за маршрутом: Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софійська площа – вулиця Володимирська – вулиця Богдана Хмельницького – вулиця Хрещатик – Майдан Незалежності.

Окрім того, з 23:00 27 травня до 06:00 28 травня для монтажу обладнання площадок старту та фінішу пробігу перекриють для проїзду частину Володимирського проїзду від перехрестя з вулицею Великою Житомирською до перехрестя з вулицею Малою Житомирською.

У центрі Києва 27 травня також перекривали рух транспорту через проведення низки міжнародних спортивних змагань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-