На Буковині контрабандисти блокували виїзд із кордону

На Буковині контрабандисти блокували виїзд із кордону

Укрінформ
Прикордонники на пункті «Селятин» Чернівецького прикордонного загону зупинили контрабанду сигарет до сусідньої Румунії. Після цього контрабандисти на знак помсти, провокуючи прикордонників, п'ятьма автомобілями спробували заблокувати виїзд з території відділу.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

«Зусилля начальника відділу мирним шляхом припинити протиправні дії не мали успіху, а, навпаки, невідомі створили загрозу життю прикордонників, на що останніми було застосовано попереджувальні заходи примусу, які все ж таки подіяли на зловмисників - автівки відбули в напрямку населеного пункту Селятин», - йдеться в повідомленні.

Про даний факт поінформовано Національну поліцію, УСБУ в Чернівецький області та військову прокуратуру Чернівецького гарнізону. Крім того, посилено охорону військового містечка.

Прикордонне відомство вважає, що згадана ситуація є провокаційною і пов’язаною з його активними заходами з протидії протиправній діяльності на державному кордоні, які не всім категоріям населення прикордоння нині до вподоби.

У прикордонному загоні зазначили, що з початку цього року на ділянці відділу «Селятин» у 28 випадках прикордонниками спільно із представниками СБУ, Національної поліції та ДФС у Чернівецькій області було затримано понад 260 тисяч пачок сигарет на майже три мільйони гривень. Крім того, затримано 8 осіб, причетних до незаконного переміщення сигарет до Румунії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-