Накладено арешт на 70 вантажівок, що здійснювали перевезення до окупованої Донеччини

Накладено арешт на 70 вантажівок, що здійснювали перевезення до окупованої Донеччини

Укрінформ
У Донецькій області накладено арешт на 70 вантажних транспортних засобів орієнтовною вартістю понад 42 млн грн, що здійснювали перевезення вантажів до тимчасово окупованої території регіону.

Про це у п’ятницю повідомили у Головному управлінні ДФС у Донецькій  області.

«Накладено арешт на 70 вантажних транспортних засобів (орієнтовною вартістю понад 42 млн грн), що здійснювали перевезення вантажів до тимчасово окупованої території Донецької області», - йдеться у повідомленні.

У відомстві пояснили, що в рамках кримінального провадження, зареєстрованого за ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України, 25.05.2017 проведено 7 обшуків, під час яких вилучено 8 печаток суб’єктів господарювання, понад 8,5 тис. доларів, банківські картки, комп’ютерну техніку, чорнові записи, бухгалтерську документацію, документи митного оформлення. На грошові кошти підприємств, які входили до складу групи, накладено арешти у трьох банківських установах, розташованих на території Донецької, Дніпропетровської областей та м. Києва.

В управлінні нагадали, що в рамках операції «Рубіж-2017» податковою міліцією Головного управління ДФС у Донецькій області за участі співробітників прокуратури Донецької області та об’єднаного штабу ЦУ СБУ в районі проведення АТО проведено заходи з припинення протиправної діяльності групи осіб, пов’язаної з мінімізацією митних платежів, і робота в цьому напрямку триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-