У Житомирі 58 сімей прикордонників отримали ключі від квартир напередодні свята

У Житомирі 58 сімей прикордонників отримали ключі від квартир напередодні свята

Фото
Укрінформ
Сьогодні в Житомирі 58 сімей військовослужбовців Держприкордонслужби отримали квартири в новозбудованому багатоповерховому житловому будинку напередодні професійного свята - Дня прикордонника. 

Участь у заході взяв голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Соціальне забезпечення співробітників Державної прикордонної служби, зокрема тих, хто перебуває в АТО, було і залишається пріоритетом для керівництва прикордонного відомства. Сьогодні 35 прикордонників, які отримали житло, є учасниками антитерористичної операції на сході нашої країни. Загалом у 2017 році на будівництво житла заплановано 200 млн грн», - сказав керівник Держприкордонслужби. 

Зазначається, що на зведення будинку в Житомирі були виділені 44 мільйони гривень. Квартири в ньому отримали військовослужбовці прикордонного загону та управління Північного регіонального управління, що дислокуються в місті.

У відомстві зазначили, що до кінця року заплановано отримати понад 340 квартир, у т.ч. за рахунок завершення будівництва розпочатих у минулих роках житлових будинків у Сумах, Ужгороді, Чернігові, Хмельницькому, проведення реконструкції будівель під службове житло в Овручі та Херсонській області. Крім того, буде продовжено будівництво багатоповерхового житлового будинку у Києві та розпочато в Одесі та Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-