На Донеччині безпеку у період іспитів гарантуватимуть понад 1,5 тисячі поліцейських

На Донеччині безпеку у період іспитів гарантуватимуть понад 1,5 тисячі поліцейських

Укрінформ
В Донецькій області безпеку дітей у період екзаменів та випускних забеспечуватимуть понад 1,5 тисячі поліцейських.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«Аби діти у безпеці могли пройти один із найважливіших етапів свого життя, спокійно здати тестування та попрощатися зі школою, поліція регіону запроваджує додаткові посилені заходи безпеки», - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що востаннє шкільний дзвоник цьогоріч пролунає для більш ніж 22 тисяч школярів області, з них більше 8 тисяч – випускники 11-х класів, решта – 9-х.

Поліцейські гарантуватимуть безпеку дітей протягом усього періоду – починаючи від складання зовнішнього незалежного оцінювання, що триватиме з 23 травня по 16 червня, свята останнього дзвоника, випускних, а також упродовж літніх канікул.

Як розповіла т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Катерина Шнейдер, всього на Донеччині функціонують 559 шкіл, у кожній у цей період чергуватимуть по 2 поліцейських. Окрім того, маршрут патрулювання нарядів поліції буде наближений до навчальних закладів.

Вона також наголосила, що під окремою увагою школи, які знаходяться у населених пунктах на лінії розмежування. Таких навчальних закладів у регіоні 37, освіту в них здобувають близько 7 тисяч дітей.

«У школах, які розташовані на лінії розмежування – у Мар’їнці, Красногорівці, Авдіївці, Новолуганському, Світлодарському, Миронівському, Торецьку, буде задіяно більше співробітників поліції, аби у разі виникнення будь-якої небезпечної ситуації ми могли вберегти дітей, своєчасно їх евакуювати», - заявила Шнейдер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-