У викраденні дитини зізнався психічно хворий миколаївець

У викраденні дитини зізнався психічно хворий миколаївець

Фото
Укрінформ
Викрадач 10-річного хлопчика у Миколаєві зізнався у скоєнні злочину.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Правоохоронцями було затримано 48-річного мешканця м. Миколаїв, причетного до вчинення неправомірних дій відносно 10-річного хлопчика. Правопорушник надав свідчення та визнав свою провину. Свідчення зловмисника підтверджуються виданими ним мобільним телефоном та планшетом, які він відібрав у дитини», - йдеться у повідомленні.

За участю процесуального керівника прокуратури, слідчих, оперуповноважених, бійців спецпідрозділу та понятих проведено слідчі заходи, під час яких затриманий детально розповів перебіг подій того дня, коли зник хлопчик.

Продовжується розслідування матеріалів кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.3 ст.146 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно підозрюваного та надання додаткових кваліфікацій події.

Як уже повідомляв Укрінформ, 22 травня о 19:30  до Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулася місцева мешканка із заявою про зникнення її 10-річного сина, який не повернувся зі школи. Правоохоронцями було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Пошуки дитини продовжувались усю ніч і близько 9:00 23 травня хлопчик був знайдений військовими неподалік від селища Горького в Інгульському районі м.Миколаєва та доставлений для обстеження до лікарні. Травм та пошкоджень у хлопчика не виявлено, проте він дуже наляканий.

До 2009 року його викрадач перебував на примусовому лікуванні та по теперішній час знаходиться на обліку у лікаря-психіатра.

Фото: mk.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-