В Одесі парковками керували хабарники-рецидивісти - СБУ

В Одесі парковками керували хабарники-рецидивісти - СБУ

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили керівництво комунального підприємства "Одесатранспарксервіс" на систематичному вимаганні хабарів з комерсантів.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"Правоохоронці задокументували, що чиновники отримували гроші за видачу відповідних дозволів з бізнесменів, які надають послуги з паркування автомобілів в Одесі. Залежно від розташування та розміру автостоянок "вартість послуги" становила від двох до п’яти тисяч доларів США. За офіційною документацією з початку року в Одесі було видано понад 300 дозволів на відкриття та продовження діяльності автостоянок", - йдеться у повідомленні.

Оперативники спецслужби затримали одного з керівників та посадовця комунального підприємства у службовому кабінеті під час одержання тринадцяти тисяч американських доларів за видачу дозвільних документів на відкриття трьох автостоянок.

Під час низки обшуків у приміщеннях комунального підприємства та місцях проживання фігурантів справи співробітники СБ України вилучили тридцять п’ять тисяч доларів США та "чорну бухгалтерію", яка доводить регулярне отримання чиновниками хабарів від комерсантів.

Триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Перевіряється причетність до корупційної схеми інших посадовців комунального підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-