Бійки у Дніпрі на 9 травня: затримали ще одного підозрюваного - ГПУ

Бійки у Дніпрі на 9 травня: затримали ще одного підозрюваного - ГПУ

Укрінформ
Слідчі у справі щодо бійок у Дніпрі затримали ще одного підозрюваного, якого раніше оголосили в розшук.

Про це за матеріалами прес-служби прокуратури Дніпропетровської області повідомляє прес-служба Генпрокуратури. 

"Слідчими у справі щодо сутичок, які відбулися у Дніпрі 9 травня 2017 року, затримано ще одного підозрюваного, якого раніше було оголошено у розшук. Йому інкримінується скоєння злочинів, передбачених ч. 1 ст. 294 та ч. 2 ст. 296 КК України (масові заворушення та хуліганство). Прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

На сьогодні у справі повідомлено про підозру 14 особам, причетним до скоєння злочинів 9 травня 2017 року у Дніпрі під час проведення святкових заходів, шестеро з них оголошені у розшук. Серед підозрюваних є організатори, координатори та активні учасники масових заворушень, а також «касири», які оплачували виконану роботу так званих «тітушок». Четверо підозрюваних перебувають під вартою.

З одним з підозрюваних, який допомагав слідству та надавав важливі покази, укладено угоду про визнання винуватості. В межах інкримінованої йому ст. 293 КК України (групове порушення громадського порядку) суд призначив йому покарання у вигляді штрафу.

Як повідомлялось раніше, прокуратура оскаржувала обрання запобіжного заходу для підозрюваного в частині можливості виходу з-під варти під заставу у 128 тис грн, проте Апеляційний суд Дніпропетровської області апеляційну скаргу прокуратури не задовольнив.

Досудове розслідування триває.

Фото: Дніпроград

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-