Авдіївці і Авдіївському коксохіму дали електрику

Авдіївці і Авдіївському коксохіму дали електрику

Укрінформ
Завершено роботи з будівництва нових ліній для прифронтової Авдіївки і Авдіївського коксохіму. 

Лінії введено в роботу: Авдіївка отримала джерело енергопостачання, а Авдіївський коксохім зміг запрацювати на повну потужність. Про це Укрінформу повідомили в холдингу ДТЕК, в який входить Авдіївський коксохім.

"24 травня енергетики ДТЕК Високовольтні мережі ввели в дію дві нові високовольтні лінії 110 кВ з контрольованої території, призначені для забезпечення надійним енергопостачанням місто Авдіївку і АКХЗ. Лінії електропередачі були побудовані в рекордні терміни", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що роботи ускладнювалися бойовими діями, бригади працювали фактично під обстрілами.

Нагадаємо, що з початку бойових дій у 2014 році прифронтова Авдіївка знеструмлювалася більш як 200 разів, енергетики ризикували власним життям при кожному відновленні електропостачання.

Будівництво нових ліній почалося взимку поточного року замість старих ЛЕП, які після обстрілу були не здатні забезпечити Авдіївку електроенергією. У місті було оголошено надзвичайний стан, а АКХЗ змушений був законсервувати виробництво. Перші пускові операції здійснили 27 квітня.

ДТЕК - найбільший енергетичний холдинг України з активами у видобутку вугілля, генерації і дистрибуції електроенергії, альтернативній енергетиці і видобутку природного газу. Чисельність співробітників ДТЕК - 75 тисяч осіб.

Холдинг входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент"(СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-